Wat is Parallels Remote Application Server?

Parallels Remote Application Server (RAS) is een uitgebreide delivery solution voor virtuele toepassingen en desktops, waarmee uw medewerkers applicaties en gegevens vanaf elk apparaat kunnen benaderen en gebruiken.

Waarom Parallels RAS?

Vergeleken met andere delivery tools voor virtualisatie en applicaties, zoals VMware en Citrix, is het installeren van Parallels RAS eenvoudig. Het biedt een gecentraliseerde configuratie zodat componenten als load balancing en printer redirection tijdens de installatie automatisch worden geconfigureerd. De volledige infrastructuur kan gemakkelijk worden bewaakt en onderhouden vanuit een centraal dashboard. Nog mooier, de kosten zijn ongeveer een derde van de prijs van de concurrentie.

Parallels RAS

Eenvoudig in Gebruik, Flexibel en Veilig

Parallels RAS is een uitgebreide delivery solution voor virtuele toepassingen en desktops, waarmee uw medewerkers applicaties en gegevens kunnen benaderen en gebruiken vanaf elk apparaat. Meer Informatie >>

 

Parallels RAS

Superieure Beveiliging

Parallels RAS draagt bij aan het beveiligen van bedrijfsactiva tegen gegevenslekken en kwaadwillende activiteiten met een zeer gedetailleerd permissiebeleid, gecombineerd met SSL-codering almede two-factor en smartcard authenticatie. Meer Informatie >>

Parallels RAS

Productiviteit

Parallels RAS delivery solution voor virtuele applicaties en desktops is ontworpen voor alle gebruikers - niet alleen voor medewerkers, maar ook voor systeembeheerders, helpdeskmedewerkers en beheerders van datacentra. Meer informatie >>

Opties voor Hybride en Cloud Implementatie

Parallels RAS ondersteunt de hybride implementatie tussen op-locatie en Cloud-gebaseerde bronnen. Een hybride cloud biedt bedrijven flexibiliteit wanneer de computerbehoeften moeten worden gewijzigd door werkbelastingen te verdelen tussen een private en publieke cloud. Met Parallels RAS kunnen eenvoudig verschillende scenario's worden geïmplementeerd, van het toevoegen van Terminal Servers om extra eindgebruikers te bedienen tot het creëren van een kosteneffectieve failover virtuele infrastructuur.

Briljante mobiele ervaring

Geef uw medewerkers toegang tot desktopapplicaties alsof het native applicaties op iOS- en Android-apparaten waren. Met de unieke ApplificationTM-technologie van Parallels kunnen werknemers op mobiele apparaten native touch-bewegingen gebruiken - vegen, slepen, tikken om te klikken, of inzoomen - om met elke externe Windows-toepassing te communiceren op zowel smartphones als tablets, waardoor ze ook onderweg productief zijn. Lees Verder »

Hoe kan Parallels RAS u helpen?

Parallels Remote Application Server is een uitgebreide virtualisatietool waarmee u applicaties, desktops en gegevens overal en op elk apparaat kunt benutten. Met deze krachtige tool kunnen bedrijven hun bestaande applicaties gebruiken en aan diverse apparaten en platforms leveren, waaronder PC, Mac, Linux, iOS, Android, HTML5 en Chrome.

 

HTML5-Client Maatwerk

White labeling wordt nu aangeboden met de Parallels HTML5-Client. Met deze functie kunnen organisaties de Parallels HTML5-client aan hun huisstijl aanpassen, met gebruik van aangepaste thema's, kleuren en bedrijfslogo's.

 

Remote PC-pools

Parallels RAS maakt nu de inzet en toewijzing van honderden remote PC's aan gebruikers mogelijk door een Remote PC-pool te maken voor het publiceren van meerdere remote PC's in plaats van elke PC afzonderlijk te publiceren.

 

Verbeteringen in Beveiliging

Met Client Policies kunnen beheerders volledige controle krijgen over Parallels Client-instellingen. Om toegang te krijgen tot de gepubliceerde lijst met applicaties, kunnen IT-beheerders van gebruikers verlangen zich aan te melden via two-factor of smartcard authenticatie.

 

Prestatie Monitor

Met de introductie van Parallels RAS Performance Monitor kunnen beheerders nu realtime inzicht krijgen in de belangrijkste prestatiegegevens voor Parallels RAS en Windows Server, waarop Parallels RAS-componenten worden gehost.

Parallels RAS

Ⓒ 1999-2018 Parallels International GmbH. Alle rechten voorbehouden.